نصب باکس‌های مکانیزه برای جمع آوری نخاله‌های ساختمانی در ارومیه

یکشنبه 28 بهمن 1403 ساعت 17:09
نصب باکس‌های مکانیزه برای جمع آوری نخاله‌های ساختمانی در ارومیه

در راستای کاهش آثار زیست محیطی ناشی از تخلیه نخاله‌ها، باکس‌های مکانیزه با ظرفیت ۳ تن، به درخواست شهروندان در جلوی منازل و محل‌های مناسب، جهت جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی نصب شده است. 

پسماند ایران _ هادی بصاری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در ارومیه، اظهار داشت: در زمینه بازیافت نخاله‌ها، سازمان مدیریت پسماند در حال بررسی و پیگیری جذب سرمایه‌گذار برای اجرای پروژه‌های بازیافت با همکاری بخش خصوصی است و بخشی از نخاله‌های ساختمانی قابلیت بازیافت دارند و این امر می‌تواند به کاهش زباله‌های غیرقابل استفاده و بهبود شرایط محیط زیست کمک کند و این اقدام نه تنها به حفظ منابع طبیعی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به ایجاد اشتغال در بخش‌های مختلف نیز منجر شود.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه گفت: در راستای بهبود مدیریت پسماند‌های ساختمانی و کاهش آثار زیست محیطی ناشی از تخلیه نخاله‌ها، باکس‌های مکانیزه با ظرفیت ۳ تن، به درخواست شهروندان در جلوی منازل و محل‌های مناسب، جهت جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی نصب کرده‌ایم که پس از تخلیه نخاله‌ها، به‌طور سریع نسبت به برداشتن آنها اقدام می‌شود و در صورت وجود حجم زیاد نخاله، از دستگاه‌های سنگین برای برداشت آنها استفاده می‌شود.

وی افزود: قوانین و مقررات متعددی از سوی نهاد‌های بالادستی برای جلوگیری از تخلیه نخاله‌ها در مکان‌های عمومی وضع شده است و بازرسان در صورت مشاهده تخلف، دو مرحله اخطار به تخلیه‌کنندگان صادر کرده و در صورت عدم اقدام، مستندات را به مقام قضایی ارسال می‌کنند تا جریمه‌های قانونی اعمال شود.

بصاری گفت: علاوه بر این، سازمان مدیریت پسماند در حال برنامه ریزی برای ارائه آموزش‌های لازم به سازندگان و پیمانکاران ساختمانی است و هدف از این آموزش‌ها، افزایش آگاهی نسبت به روش‌های صحیح مدیریت نخاله‌ها و تشویق به استفاده از روش‌های بازیافت و کاهش زباله‌های تولیدی است.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه خاطر نشان کرد: با این اقدامات سازمان مدیریت پسماند در تلاش است تا با رویکردی علمی و نظام‌مند بهبود قابل توجهی در مدیریت پسماند‌های ساختمانی ایجاد کند و از این طریق گامی مؤثر در راستای حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی‌ها بردارد.