استاندار گیلان در کارگروه مدیریت پسماند؛لزوم همراهی دستگاه‌ها و مردم در مدیریت پسماند

دوشنبه 15 دی 1404 ساعت 18:42
استاندار گیلان در کارگروه مدیریت پسماند؛لزوم همراهی دستگاه‌ها و مردم در مدیریت پسماند

استاندار گیلان با اشاره به افزایش حجم پسماند در ایام پرتردد، بر ضرورت مدیریت علمی و پایدار پسماند و تقویت فرهنگ عمومی در این حوزه تأکید کرد. 

به گزارش پسماند ایران به نقل از پایگاه خبری اندیشه تازه ؛ هادی حق شناس ظهر امروز (دوشنبه) در جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان با تأکید بر لزوم پرهیز از اقدامات مقطعی اظهار کرد: در موضوعاتی از جمله مدیریت پسماند ، لازم است راهبرد مشخص و مبتنی بر نظر کارشناسان تدوین شود تا مسیر حرکت استان روشن بوده و پاسخ مناسبی به افکار عمومی ارائه شود.
 
وی با بیان اینکه وضعیت موجود پسماند در استان مطلوب نیست، افزود: منظور از این موضوع، رفتارهای ناهنجار شهروندان نیست، بلکه تأکید بر این است که اقدامات فعلی جنبه موقت داشته و برنامه اصلی باید حرکت به سمت مدیریت علمی، اصولی و پایدار پسماند باشد.
 
استاندار گیلان با اشاره به رویکردهای بلندمدت در این حوزه تصریح کرد: تفکیک زباله از مبدأ، استفاده بهینه از پسماند خشک، تبدیل پسماند تر به کود و بهره‌گیری از روش‌های نوین برای بخش باقی‌مانده، باید در دستور کار قرار گیرد و دفن پسماند تنها به‌عنوان آخرین گزینه مدنظر باشد.
 
وی همچنین خاطرنشان کرد: اجرای دقیق مصوبات ملی در حوزه پسماند ضروری است و دستگاه‌های مسئول باید وظایف خود را به‌صورت شفاف و بدون وقفه انجام دهند.
 
استاندار گیلان با اشاره به نقش تردد مسافران در افزایش حجم پسماند در برخی ایام، گفت: این موضوع اهمیت مدیریت صحیح پسماند و رعایت فرهنگ شهروندی را بیش از پیش نشان می‌دهد و نیازمند همراهی همه بخش‌ها است.