جمع‌آوری منظم زباله‌های شهروندان توسط کارگران خدمات شهری

سه شنبه 27 تیر 1396 ساعت 10:51
جمع‌آوری منظم زباله‌های شهروندان توسط کارگران خدمات شهری
مدیر برنامه‌ریزی و نظارت بر خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد گفت: زباله شهروندان به صورت مرتب توسط کارگران خدمات شهری جمع آوری می شود.


به گزارش پسماند ایران، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، علیرضا صحراگرد با حضور در مرکز ارتباطات مردمی ۱۳۷ به تماس‌های شهروندان پاسخ گفت.
شهروندی طی تماس با مرکز ارتباطات مردمی ۱۳۷ نسبت به حضور دستفروشان در خیابان طبرسی ۳۸ گلایه داشت که این مدیر شهری در پاسخ گفت: شهرداری با دستفروشان برخورد می‌کند و این مورد نیز برای پیگیری به منطقه 3 شهرداری اعلام می‌شود.
یکی از شهروندان ساکن خیابان مومن 11و 13 در گفت وگو با شهردار منطقه از وجود انبار غیرمجاز در منطقه که سبب مزاحمت شده، خبر داد و خواستار رسیدگی به موضوع شد که صحراگرد در پاسخ بیان کرد: اگر فعالیت این انبارها سبب ایجاد نا امنی شده باید با پلیس در میان گذاشته شود و اگر مزاحمت شغلی دارد به شهردار منطقه برای پیگیری اعلام می‌شود.
شهروند ساکن خیابان سرخس از عدم نظافت این خیابان توسط کارگران شهرداری گلایه داشت که صحراگرد در پاسخ قول پیگیری داد.
شهروندی از خیام شمالی 60 درخواست گذاشتن باکس زباله در این محدوده را داشت که مدیر خدمات شهری در پاسخ قول پیگیری موضوع را داد.
یکی از شهروندان ساکن در هاشمیه 16 در تماس با مرکز ارتباطات مردمی 137 شهرداری مشهد به صحرا گرد گفت: برای مجتمع محل سکونتمان باکس زباله تهیه کردیم، اما چون مرتب از سوی شهرداری تخلیه نمی‌شود، همسایه‌ها شاکی شده‌اند.
مدیر برنامه‌ریزی و نظارت بر خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد در پاسخ گفت: شما باید باکس را داخل مجتمع گذاشته و به رفتگر اجازه ورود به مجتمع را برای تخلیه بدهید.
شهروندی از معلم 80 نسبت به حضور سگ‌های ولگرد در این محدوده گلایه داشت که این مدیر شهری در پاسخ قول پیگیری موضوع را داد.
شهروند دیگری نسبت به عدم جمع‌آوری زباله‌های خشک در باغ ملی گلایه داشت که صحراگرد بیان کرد: در حال جمع‌آوری زباله تر و خشک برای ما شهرداری تفاوتی ندارد و انواع زباله جمع‌آوری می‌شود.
ساکن توس ۳۱ نیز در گفت وگو با این مدیر شهری، بیان کرد: ماشین‌های جمع آوری زباله سر و صدای زیادی دارند که ایی مدیر شهری قول بررسی داد.
شهروندی از یاسمین 14 از عدم نظافت منطقه گلایه داشت که صحراگرد در پاسخ گفت: نظافت مناطق باید به صورت مرتب انجام شود و اگر مشکلی وجود دارد پیگیری می‌شود.
یکی از ساکنان خیابان شیخ صدوق 22 از بوی نامطبوع جوی آب در منطقه گلایه داشت که مدیر خدمات شهری در پاسخ قول پیگیری داد.