به گزارش #پسماندایران؛ باسط جوانمردی صبح امروز و در گفتگو با سراب خبر اظهار داشت: اجرای این طرح ها می تواند در تقویت فرهنگ حفاظت از محیط زیست و جلوگیری از قطع درختان مؤثر باشد وی افزود: کاغذ یکی از منابعی است که باید بازیافت شود اما متولی خاصی برای این کار نیست
وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح در راستای هدف بازیافت کاغذ است و مراسمی روز ۱۷ شهریور با عنوان خانه تکانی کاغذی برگزار می شود، افزود: زمان برگزاری این مراسم ساعت ۱۶ تا ۲۲ در پارک رضوان شهر قروه است و شهروندان می توانند با تحویل کاغذهای باطله خود شامل کتاب های درسی، مجله، کارتن، روزنامه و غیره در این برنامه مشارکت کنند.
عضو انجمن زیست محیطی چروی سبز گفت: این مراسم به منظور جلوگیری از قطع بی رویه درختان در سال های آینده و حفظ محیط زیست برگزار می شود.
به گفته وی کاغذهای باطله همراه دیگر زباله ها از بین می رود این در حالی است که می توان تمامی کاغذهای باطله را از طریق بازیافت وارد مصرف دوباره کرد.
جوانمردی با بیان اینکه اجرای این طرح بزرگترین کمک برای فرهنگ سازی و تغییر دیدگاه مردم است، یادآور شد: باید تلاش کرد که کاهش تولید زباله و تفکیک آن از مبدا انجام شود.
وی از دایر کردن پایگاه ثابت برای اجرای این طرح نیز خبر داد و گفت: تاثیر این کار برای گردش چرخه زیست محیطی و بهره وری مناسب از آب و طبیعت ضروری است.