هشدار مدیرکل محیط زیست بر رهاسازی و دپو پسماند‌های ویژه صنعتی

سه شنبه 08 اردیبهشت 1405 ساعت 11:58
هشدار مدیرکل محیط زیست بر رهاسازی و دپو پسماند‌های ویژه صنعتی

مدیرکل محیط زیست استان یزد: ۵۰ درصد پسماند‌های عادی که از سوی شهرداری‌ها جمع آوری می‌شود دراطراف شهر رها سازی و یا آتش زده می‌شود.

به گزارش پسماند ایران، مدیرکل محیط زیست استان یزد در نشست کارگروه آموزشی مدیریت پسماند گفت: مدیریت پسماند یکی از مسائل مهم محیط زیست کشور و استان یزد است.


اکبری با بیان اینکه در این حوزه درکنار پسماند‌های کشاورزی و خانگی با سه نوع پسماند عادی، صنعتی و عفونی مواجه هستیم افزود: با وجود همه پیگیری‌ها، اخطار‌ها و ارائه راهکار‌ها، متاسفانه ۵۰ درصد پسماند‌های عادی که از سوی شهرداری‌ها جمع آوری می‌شود دراطراف شهر رها سازی و یا آتش زده می‌شود.


وی تصریح کرد: این وضعیت در اکثر شهرستان‌ها حاکم است و ما مجبور شدیم برای وادار کردن مدیریت پسماند از سوی شهرداری‌ها از دستگاه قضا کمک بگیریم.


مدیرکل محیط زیست استان یزد گفت: درحوزه صنعتی، مهمترین مساله ما عدم وجود مکان یابی و مدیریت مناسب پسماند‌های ویژه بود که خوشبختانه پس از یکسال پی گیری مجدانه، عملیات آماده سازی مکان پسماند‌های ویژه صنعتی شروع شده است و امیدواریم هرچه زودتر سایت پسماند‌های ویژه به بهره برداری برسد تا بتوانیم پسماند‌های صنعتی ویژه را که رهاسازی و دپو آن درنقاط مختلف استان خطرناک است مدیریت کنیم.


اکبری با اشاره به پسماند‌های صنعتی خنثی هم گفت: درخصوص پسماند‌های صنعتی خنثی هم که شامل لاشه کاشی و نخاله ساختمانی می‌شود هم درکارگروه پسماند تصمیم‌های خوبی گرفته شده است که به نتیجه رسیدن آن مستلزم همکاری بیشتر صنعتگران است.


وی با بیان اینکه همیشه ۲۰ درصد از صنعتگران هستند که این مسائل را رعایت نمی‌کنند افزود: انتظار داریم با تذکرات و اخطارها، این عده از صنعتگران، تصمیمات کارگروه مدیریت پسماند را رعایت کنند تا مجبورنشویم از ابزار قضایی دراین حوزه استفاده کنیم.

منبع خبر : خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد