بی‌خطرسازی پسماند‌های بیمارستانی کرمانشاه پیش از انتقال به مراکز دفن

چهارشنبه 22 مهر 1405 ساعت 09:49

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به وضعیت مدیریت پسماند‌های پزشکی در استان، گفت: تمامی بیمارستان‌های کرمانشاه به تجهیزات بی‌خطرسازی پسماند‌های پزشکی مجهز هستند و این پسماند‌ها پس از طی مراحل بی‌خطرسازی، برای دفع به مراکز دفن پسماند شهری منتقل می‌شوند. 

پسماند ایران _ «سعید دزفولی‌نژاد» مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه، با تشریح روند مدیریت پسماند‌های بیمارستانی اظهار کرد: پسماند‌های تولیدشده در بیمارستان‌های استان پس از جمع‌آوری، در دستگاه‌های مربوطه بی‌خطرسازی شده و سپس به مراکز دفن پسماند شهری انتقال می‌یابند.

 
وی افزود: در سایر مراکز درمانی استان نیز چند شرکت مسئولیت جمع‌آوری و بی‌خطرسازی پسماند‌های پزشکی را بر عهده دارند و پس از انجام این مراحل، پسماند‌ها برای دفع به مراکز تعیین‌شده منتقل می‌شوند.

 
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه وضعیت کلی مدیریت پسماند‌های بیمارستانی و مراکز درمانی استان مطلوب ارزیابی می‌شود، خاطرنشان کرد: با وجود اقدامات انجام‌شده، ممکن است در برخی موارد انحرافاتی در این حوزه رخ دهد؛ ازاین‌رو، رعایت ضوابط مربوط به جمع‌آوری، بی‌خطرسازی و دفع اصولی پسماند‌های پزشکی ضروری است.